Cutremure stiri: 502

Un consumator spune că a găsit un șoarece copt într-o pîine. ANSA a inițiat verificări

24 apr. 2018,, 16:34  
1263 0

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) s-a autosesizat și a inițiat verificări la întreprinderea de panificație ”Franzeluța” S.A. care ar fi produs și pus în vînzare o pîine ce ar conține un șoarece.

Într-un comunicat de presă, ANSA menționează că acest caz a fost reclamat la Direcția Municipală pentru Siguranța Alimentelor Chișinău. Astfel, în baza reclamației depuse, DMSA Chișinău a inițiat acțiunile prevăzute de legislație privind examinarea reclamațiilor. La întreprindere a fost delegat un inspector pentru siguranța alimentelor, care investighează cazul.

Rezultatele investigației vor fi făcute publice de către Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor.

Un consummator a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook despre faptul că a găsit într-o pîine de la ”Franzeluța” un şoarece mort.

Combinatul de panificație ”Franzeluța" S.A a venit cu o reacție în acest sens, menționînd că din punct de vedere tehnic şoarecele nu avea cum să ajungă în pîine. Respectiv, cineva ar fi avut intenția de a discredita imaginea întreprinderii şi produselor fabricate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав