X 
Cutremure stiri: 502

Jaf ca în filme în Germania: cum au furat hoţii 10 milioane de euro dintr-o bancă.

22 ian. 2013,, 09:26   Externe
3442 0
Foto: guardian.co.uk
Mai mulţi hoţi au furat peste 10 milioane de euro dintr-o bancă din Berlin, după ce au săpat un tunel de 30 de metri şi au spart un zid de beton de 0,9 metri grosime, scrie Daily Mail.

Autorităţile cred că hoţii au închiriat sub un nume fals garajul din apropierea băncii Volksbank din Steglitz, iar apoi au folosit ciocane pneumatice modificate pentru a nu face zgomot. Pentru a preveni prăbuşirea tunelului, hoţii l-au stabilizat cu grinzi, fapt ce i-a făcut pe poliţişti să spună că totul a fost făcut "foarte profesionist". Odată ajunşi în camera tezaurului, răufăcătorii au spart 100 de seifuri cu răngi, au luat banii şi bunurile, iar la plecare au dat foc tunelului, pentru a distruge probele ADN.

Poliţiştii spun că, foarte probabil, hoţii au lucrat săptămîni întregi la tunel şi au pătruns în bancă vinerea trecută, imediat după ora închiderii. Furtul a fost descoperit abia luni dimineaţă, scrie Daily Mail.

Autorităţile nu ştiu încă numărul exact al celor implicaţi în furt, însă au realizat portretul-robot al unuia dintre suspecţi, un bărbat deghizat în muncitor pe care martorii spun că l-au văzut deseori în apropierea garajului de lîngă bancă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав