Cutremure stiri: 502

Unor companii din Moldova li s-a permis să exporte în Rusia grăsime de vită și de porc

22 ian. 2013,, 16:30   Societate
3072 0
Foto : noi.md
"Rospotrebnadzor" a permis unor companii din Moldova să livreze în Rusia grăsime de vită și de porc, topită și congelată. Potrivit unui comunicat emis de autoritatea rusă, exportul acestor grăsimi în Federația Rusă este permis, ținînd cont de garanțiile oferite de Serviciul Veterinar de Stat al R. Moldova întreprinderilor autorizate pentru efectuarea livrărilor de materie primă din carne în Federația Rusă din Moldova, cu condiția respectării de către aceste întreprinderi a cerințelor sanitar-veterinare comune ale Uniunii Vamale.

În special, autorizație privind livrarea în Rusia a grăsimii de porc topite și congelate au primit: SRL «AS Scînteia», IM Hanuco SRL și SRL "Tehnostel Car", iar companiilor SA «IDT DIN BARDAR», IM Hanuco SRL, SRL "Navelina" și SRL "Tehnostel Car" li s-a permis exportul grăsimii de vită topite și congelate. În plus, în conformitate cu adresarea făcută de Serviciul Veterinar de Stat al R. Moldova și cu garanțiile oferite, întreprinderii ”IM Hanuso SRL„ i s-a adăugat forma de activitate atestată de producere a grăsimii de vită și de porc, topite și congelate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав