Cutremure stiri: 506

Chavez s-a întors în Venezuela: Vom trăi și vom învinge!

19 feb. 2013,, 11:53   Externe
2274 0
Foto: rtv.net
Președintele venezuelean Hugo Chavez s-a întors acasă, după ce a fost operat de cancer în Cuba.

Chavez a scris trei mesaje pe Twitter, în care a mulțumit atît lui Fidel Castro, cît și fratelui acestuia, Raul, aflat acum în fruntea Cubei. De asemenea, liderul de la Caracas a mulțumit și poporului venezuelean pentru sprijin, spunînd că își va continua tratamentul în patrie.

"Am ajuns înapoi pe pămîntul Venezuelei. Mulțumesc lui Dumnezeu!!. Mulțumesc iubitului meu popor!! Ne vom continua tratamentul aici", le-a spus Chavez celor 3,9 milioane de oameni care îl urmăresc pe Twitter.

BBC notează că alte detalii despre cînd s-a întors sau de cînd își va relua activitățile oficiale nu au fost oferite.

"Înainte spre victorie! Vom trăi și vom învinge!!!", a fost cel de-al treilea mesaj al președintelui venezuelean.

Chavez, în vîrstă de 58 de ani, a plecat să se trateze la Havana pe 11 decembrie, unde a fost operat pentru a patra oară în cele 18 luni care trecuseră de cînd a fost diagnosticat cu cancer. El este președinte de 14 ani, fiind reales în octombrie 2012 pentru un nou mandat de șase ani. Boala l-a împedicat pînă acum pe Chavez sa depună jurămîntul de președinte.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав