X 
Cutremure stiri: 506

Plugaru despre solicitarea lui Timofti: Orice încercare de a reproduce această „nuntă” este sortită eșecului

28 feb. 2013,, 09:54   Politică
4306 1
Foto : noi.md
Solicitarea președintelui țării, Nicolae Timofti, către liderii Alianței pentru Integrare Europeană, de a reveni la Acordul AIE, este privită cu suspiciune de către fostul ministru al Securității Naționale și deputat în primul Parlament al Republicii Moldova, Anatol Plugaru. Acesta consideră că „a insista asupra păstrării acestei alianțe nenorocite, necondiționat, este o crimă”. „O crimă împotriva poporului”, a specificat Plugaru într-un interviu acordat în exclusivitate portalului informațional NOI.md.

Mai mult, fostul deputat susține că un asemenea soi de alianță cum este Alianța pentru Integrare Europeană este unul pseudo-democrat, dacă nu chiar nedemocrat. Asta deoarece, în opinia lui Plugaru, „de fapt, în Parlamentul nostru, votează nu o 101 deputați. Votează patru persoane. Patru lideri ai partidelor care au pătruns în Parlament. Știți, vorba ceea: cei patru erau trei, Filat și Plahotniuc”, a spus Anatol Plugaru.

Anume de aceasta, „orice încercare de a reproduce această nuntă cu de-a sila este sortită eșecului”. „Dacă ați văzut că nu poate face copii din prima căsătorie, de ce insistați s-o facă dintr-a doua. Credeți că de la asta o să fie mai puțin sterilă? Dați-le voie deputaților să voteze așa cum cred ei de cuviință. Ajunge cît i-ați algoritmizat, „fracționalizat” și „aliantizat”. Dați-le voie să-și facă treaba așa cum prevede Constituția”, a conchis Anatol Plugaru în interviul acordat portalului informațional NOI.md.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав