Cutremure stiri: 502

Un deputat PLDM către unul PL: Sînteți un „Kinder Surprise”

25 apr. 2013,, 18:16   Politică
11094 3
Foto: noi.md
Fracțiunea PL cere ca, odată ce Marian Lupu a fost demis, să fie ales un nou președinte al Parlamentului. Acest lucru a creat dispute în legislativ.

„Dacă nu vreți să alegeți, avem bănuieli rezonabile că vreți să ne duceți la alegeri anticipate”, a declarat deputatul PL, Valeriu Munteanu.

Imediat, deputatul liberal Mihai Ghimpu a și venit cu o candidatură la această funcție. „Propun candidatura vecinului meu Vasile Șova. Vorbește limba română, este patriot, am încredere în el și – am depășit criza. Rog PLDM să-l votați. Faptul că ați făcut o greșeală demonstrează că sînteți hapsîni”, a spus Ghimpu.

„Domnule Ghimpu, știind iubirea Dumneavoastră față de Găgăuzia, de ce nu m-ați propus pe mine la postul de președinte?”, a întrebat deputatul PLDM, Petru Vlah. „Valerii, sînteți un „Kinder Surprise”, încetați să ofensați oamenii”, a mai spus acesta, adresîndu-se de data aceasta către un alt deputat PL, Valeriu Munteanu.

Amintim că, astăzi, președintele Parlamentului, Marian Lupu, a fost demis cu votul a 76 de deputați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав