Cutremure stiri: 506

Prințul Harry a dezvăluit sexul bebelușului Ducesei de Cambridge și al prințului William

6 mai. 2013,, 10:49   Showbiz
5126 0
Foto: spletnik.ru
Jurnaliștii britanici au relatat că prințul William și soția sa, Catherine. vor avea un băiețel, sexul copilului fiind dezvăluit chiar de către unchiul său, prințul Harry.

Potrivit declarațiilor preluate de presa britanică, prinţul Harry a dezvăluit că ducele şi ducesa de Cambridge se pregătesc pentru venirea pe lume, în luna iulie, a unui băieţel.

"Harry spune tuturor că Wills şi Kate vor avea un băiat şi că este terbil de încîntat de faptul că urmează să aibă un mic nepot. A mai zis că toată familia este foarte încîntată de acest fapt. De fapt, Kate se pare că şi-a dorit mereu un băiat. Toţi cei apropiaţi ştiu că va fi băiat şi cumpără haine unisex", a spus, recent, o sursă apropiată familiei regale pentru Sunday People.

În luna martie, ducesa de Cambridge a declarat că nu cunoaşte sexul viitorului copil, dar că ea îşi doreşte un băieţel, în timp ce soţul ei, prinţul William, îşi doreşte o fetiţă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав