Cutremure stiri: 502

Art Labyrinth, B.U.G Mafia și Festivalul de muzică Rock, în acest weekend

21 iun. 2013,, 18:00   Showbiz
2951 0
Foto : noi.md
Weekendul îți aduce evenimente care de care mai frumoase. De la unele nu ar trebui să lipsești, pentru că sînt destul de rare. De exemplu, concertul B.U.G. Mafia la Chișinău. Trupa nu a mai cîntat de trei ani în Moldova. Te aşteaptă o seară incendiară, plină de distracţie şi muzică bună. Vei auzi atît hituri deja îndrăgite, cît şi piese noi. Evenimentul va avea loc sîmbătă, la ora 19.00, în scuarul Artico.

Duminică, la ora 16.00, începe Festivalul de muzică Rock dedicat Zilei Mondiale Anti Drog. Ana Gulco & X, Cuibul, Paralela 47, Veriga, Yolka Flyman, Infected Rain, Fire Love, DARA, Longa și Zdob și Zdub vor face spectacol duminică la Teatrul de Vară din Chișinău. Prețul unui bilet este de 25 de lei, iar veniturile din urma vînzării acestora vor fi donate Centrului de Reabilitare a utilizatorilor de droguri din raionul Anenii Noi.

Tot în acest weekend, începe Festivalul Art Labyrinth. Dacă vrei să fugi de oraș și de zgomot, ia-ți prietenii și un cort și refugiază-te în sînul naturii, la Edineț. Vei avea parte de diferite master-classuri, muzică, teatru, mîncare vegetariană și alte practici ecologice. Prețul de intrare la festival este de 80 de lei. Acesta va începe pe 21 iunie și va dura pînă pe 23.

Sîmbătă, la ora 10.00, începe festivalul de dansuri pentru amatori și profesioniști. Acesta va întruni dansuri ca salsa, electro, zumba, step, rock’n’roll și multe altele. Premiul mare este de 5000 de euro. Evenimentul va avea loc în scuarul Teatrului de Operă și Balet ”Maria Bieșu”.

Sîmbătă, la teatrul ”Satiricus”, va fi jucat spectacolul "Panică la Grand Hotel”, iar duminică, la ora 16.00, Teatrul de Operă și Balet aduce premiera spectacolului ”Liliacul”.

Meteorologii promit soare și zile frumoase, așa că profită de natura frumoasă și recreează-te!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав