Cutremure stiri: 506

George Clooney are frică de ex-iubita sa (VIDEO)

15 iul. 2013,, 11:53   Showbiz
2634 0
Foto: directpress.ru
Zvonurile despre despărțirea celebrului actor american de 52 de ani de actriţa, Stacy Keibler, de 33 de ani, au apărut demult, au fost confirmate oficial însă doar cîteva zile în urmă. Reprezentanții celebrităților nu au informat presa despre motivul rupturii, cu toate astea mulți presupun că cuplul s-a despărţit din cauza naturii lui Clooney, care este un burlac inveterat.

La momentul actual, actorii pretind că după despărţire au rămas prieteni și continuă să comunice. Însă în conformitate cu informaţiile onlynew, aceasta este o prefăcătorie, iar Clooney nici măcar nu regretă decizia luată.

Unii insideri menţionează că lui Clooney îi este frică de ex-iubită, deoarece ea a fost wrestler profesionist. Actorul i-a plătit lui Stacy o despăgubire financiară, astfel ea l-a lăsat în pace pe celebrul actor.

Vă amintim că anul trecut George şi Stacy s-au mai despărțit, însă s-au împăcat după cîteva săptămîni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав