Cutremure stiri: 502

Scandal la Piața Centrală! Comercianții au blocat strada Columna (FOTO)

24 iul. 2013,, 15:02   Societate
4026 0
Foto : Vadim Zeghea
Cîteva zeci de comercianți din Piața Centrală au blocat în dimineața acestei zile strada Columna din sectorul centru al capitalei. Potrivit acestora, Primăria Chișinău se face vinovată de comerțul ilegal în jurul pieței.

Vînzătorii se plîng că nu au venituri din momentul în care în jurul pieței au apărut comercianții ambulanți. Deși administrația Pieței Centrale a menționat în repetate rînduri că există locuri libere în piață, vînzătorii ambulanți susțin că locurile care li se propun sînt departe de ochii cumpărătorilor și riscă să nu aibă vînzări.

Situația s-a menținut tensionată pe strada Columna, în perimetrul Pieței Centrale, timp de o oră, cînd în final polițiștii au reușit să liniștească spiritele. Eforturile poliției sînt nule în lupta cu comerțul stradal. Potrivit Direcției poliție a municipiului Chișinău, vînzătorii ambulanți au revenit cu vînzările în stradă îndată ce polițiștii au fost lipsiți de dreptul de a pune amenzi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав