X 
Cutremure stiri: 506

Cel mai vîrstnic bărbat din lume a dezvăluit secretul longevității sale

29 iul. 2013,, 08:30   Externe
14739 0
Foto: amur.net
Guinness World Records Ltd. l-a numit pe Saulstiano Sanchez-Blazquez, în vîrstă de 112 ani cel mai în vîrstă om din lume. Cu toate acestea, stră-străbunicul Saulstiano nu deţine recordul şi pentru cel mai vîrstnic om care a trăit vreodată. În schimb acest titlu îi aparţine japonezului Misao Okawa, care a trăit 115 ani.

Saulstiano, un fost miner care locuieşte în statul american New York, în apropiere de cascada Niagara, nu s-a declarat impresionat de numirea lui, explicînd că nu simte că a realizat nimic special doar pentru că s-a întîmplat ca el să trăiască mai mult ca alţi oameni.

Cînd a fost întrebat ce trebuie să facă un om pentru a trăi peste 100 de ani, Saulstiano a explicat care crede el să este motivul pentru care a trăit atît de mult: a consumat zilnic cîte o banană, împreună cu pastilele de Anacin (analgezice care conţin aspirină şi cofeină).
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав