Cutremure stiri: 502

Moldova investește în Ucraina de două ori mai mult, decît Ucraina în Moldova

23 aug. 2013,, 15:44   Economie
2595 1
Foto : noi.md
Oamenii de afaceri din Republica Moldova au investit în economia Ucrainei de două ori mai mult, decît întreprinzătorii ucraineni în economia moldovenească. Potrivit datelor prezentate de Ambasada Ucrainei în Moldova, la 1 aprilie 2013, volumul investițiilor directe din Ucraina în economia Moldovei au însumat 16,9 mil. dolari SUA, iar volumul investițiilor directe din Moldova în Ucraina au constituit 34,5 mil. dolari.

Cele mai mari investiții moldovenești în economia ucraineană au fost făcute în industrie, agricultură, construcții, comerțul angro și cu amănujntul, comerțul cu unități de transport, servicii de reparații, medicină și asistență social. Investițiile din Ucraina în Moldova s-au axat pe domeniul comerțului angro și cu amănuntul, reparația automobilelor și electrocasnicilor, inginerie și servicii pentru antreprenori.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав