Cutremure stiri: 506

Din septembrie, în Chișinău va fi suplimentat numărul de troleibuze

29 aug. 2013,, 08:30   Societate
3504 0
Foto : moldovenii.md
Începînd cu prima zi de școală, pe străzile Chișinăului vor circula mai multe troleibuze. Decizia anunțată, astăzi, pentru NOI.md de surse din cadrul Regiei Transport Electric a municipiului Chișinău, a fost luată în condițiile în care din septembrie orașul devine mult mai aglomerat.

”Din septembrie, la linie vor fi emise adăugător 40 de unități de transport. În total, pe străzile capitalei vor circula peste 260 de troleibuze. De asemenea, vor fi deschise rutele de troleibuz sistate pentru perioada de vară - nr. 7, 16, 14 și 27”, a precizat șeful Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci.

În total, pe rutele de troleibuz din capitală circulă 268 de troleibuze, dintre care 50% au o vechime de peste 25 de ani. Potrivit RTE, de la începutul acestui an pe rute au fost introduse deja 6 troleibuze noi, altele 6 sînt în proces de asamblare, iar 8 urmează a fi aduse de la Minsk pînă la sfîrșitul anului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав