Cutremure stiri: 502

Show militar în premieră în Moldova (FOTO, VIDEO)

2 sep. 2013,, 13:16   Societate
6340 0
Foto: army.md
Cu prilejul aniversării a XXII-a de la crearea Armatei Naţionale în capitală a fost organizat în premieră absolută un show militar cu genericul „Fii alături de armata ta”. Evenimentul a fost organizat de către Ministerul Apărării în parteneriat cu un centru comercial din Chișinău, transmite NOI.md.

Astfel, la intrarea principală în Centrul Comercial au fost instalate autovehicule miliare, iar în interior – expuse standuri cu echipament militar din dotarea unităţilor armatei, utilizat în misiuni naţionale şi internaţionale. De asemenea, vizitatorii au avut posibilitatea să vadă şi o expoziţie de drapele istorice şi fotografii, realizată de plutonierul adjutant, Vitalie Iovu.

Nu în ultimul rînd militarii Armatei Naţionale au prezentat un spectacol de muzică şi fanfară militară și au demonstrat exerciţii de mînuire a armamentului şi luptă corp la corp. La eveniment au participat circa 100 de militari din diferite batalioane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав