X 
Cutremure stiri: 506

Elena Proklova a dezvăluit secretul tinereții

6 sep. 2013,, 10:11   Showbiz
7840 0
Foto : 24ukrnews.com
Recent vedeta cinematografiei sovietice, actrița Elena Proklova a împlinit 60 de ani. Cu toate acestea, vîrsta nu a marcat-o deloc. Ea arată uimitor și doar de cîteva ori a recurs la ajutorul chirurgilor plasticieni, iar frumusețea ei este aproape naturală.

Secretul tinereții veșnice constă în modul corect de viață și , mai important, în atitudinea corectă față de acesta. Elena a învățat să aprecieze dietele ca ceva obișnuit, ca o parte din viață. La fel de importantă și neîmpovărătoare ca orice altceva.

- Acesta este cel mai bun mod de a trăi o viață fericită - întreabă-te ce vrei și să depui toate eforturile pentru a te realiza, - spune vedeta.

Elena este de părere că orice femeie care se iubește pe sine, cu siguranță va depune toate eforturile pentru a se asigura că îi place propria reflecție în oglindă.

Dieta, cosmeticele și modul corect de viață – acestea sînt atuurile ei. În timpul iernii Elena se trezește foarte devreme și face scufundări la copcă.

Da, îmi place să sar în copcă, să mă spăl cu zăpadă, - spune ea.

Anume din acest motiv Elena Proklova pînă acum rămîne una dintre cele mai frumoase actrițe din Rusia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав