Cutremure stiri: 502

Anastasia Volocikova s-a căsătorit

9 sep. 2013,, 15:59   Showbiz
13809 0
Foto: bagnet.org
Nu a dovedit scandaloasa balerina rusă Anastasia Volocikova să se întoarcă din Grecia, ca a doua zi a mers la altar. Drept că nu s-a căsătorit cu iubitul, omul de afaceri Bahtiar Salimov, ci cu un careva Kostea.

"M-am căsătorit. Se numește- Kostea)) " - a scris Anastasia în Instagram și a publicat o fotografie a noului ales.

Cu toate acestea, mai tîrziu s-a dovedit că aceasta este doar o farsă. Anastasia a participat la filmările emisiunii care parodiază popularul show tv "Hai să ne căsătorim". În rolul de prezentatoare în loc de Larisa Guzeeva s-a produs actrita Evelina Bledans. Și Anastasia, se pare, a fost mireasa, care își căuta un soț printre cei trei pretendenți.

De notat faptul că, recent, dansatoarea și-a informat fanii săi că intenționează să se căsătorească cu Bahtiar Salimov. Mai tîrziu, ea a publicat pe pagina sa de pe Instagram o poză foarte intrigantă cu trandafiri albi și un inel de nuntă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав