X 
Cutremure stiri: 502

Concesionarea AIC, suspendată de Curtea Constituțională (DOC)

19 sep. 2013,, 15:54   Societate
2485 0
Foto: timpul.md
Printr-un comunicat de presă, Curtea Constituțională a anunțat astăzi că a dispus suspendarea acţiunii Hotărîrii Guvernului nr. 715 din 12 septembrie curent despre aprobarea raportului privind derularea și rezultatele concursului închis de selectare a concesionarului activelor ÎS. „Aeroportul Internaţional Chişinău”, notează NOI.md.

Decizia Curţii Constituţionale intră în vigoare la data adoptării şi se publică în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Menționăm că sesizarea cu privire la concesionarea activelor ÎS „Aeroportul Internaţional Chişinău” urmează a fi examinată de plenul curții pe 8 octombrie 2013.

Amintim că demersul privind constituționalitatea deciziei de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău a fost depus la CC de către deputații liberali reformatori pe 9 septembrie curent.

Precizăm că, potrivit contractului de concesionare, aeroportul era dat în gestiune firmei rusești „UK Komaks” pe o durată de 49 de ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав