Cutremure stiri: 502

Noi facilități de obținere a vizelor pentru 16 țări europene (VIDEO)

20 sep. 2013,, 12:16   Societate
2717 1
Foto: noi.md
Centrul Comun Vize din cadrul Ambasadei Ungariei anunță noi facilități de obținere a vizelor. Este vorba despre programarea prin telefon pentru depunerea cererii de vize cu două luni înainte și extinderea intervalului de timp la depunerea cererilor și la achitarea taxelor de viză. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de către ambasadorul Ungariei în R. Moldova, Matyas Szilagyi, transmite NOI.md.

De asemenea, în prezent se întreprind măsuri în privința programării electronice prin intermediul paginii web a Centrul Comun de Vize. Oferta va fi accesibilă pentru public din octombrie curent, a menționat Matyas Szilagyi.

Totodată, pentru a crea condiții comode clienților, Centrul Comun de Vize urmează să instaleze în fața instituției mai multe bănci și copertină, a adăugat Matyas Szilagyi.

Statistica arată că de la începutul acestui an au fost depuse deja peste 17.600 de cereri de vize, cele mai multe dintre ele fiind eliberate pentru Grecia, Ungaria și Austria.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав