Cutremure stiri: 502

Situație dramatică în țară. Numărul accidentelor rutiere sînt în continuă creștere

23 sep. 2013,, 17:52   Societate
3737 0
Foto: mesagerdeconstanta.ro
O persoană a decedat, iar altele 30 au fost traumatizate urmare a 19 accidente produse în acest weekend. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, accidentele au fost înregistrate în municipiul Chișinău și raioanele Drochia, Telenești, Criuleni, Orhei, Florești, Edineț, Cahul, Ialoveni și Comrat, transmite NOI.md.

Unul dintre accidente s-a produs în dimineața zilei de sîmbătă, 21 septembrie, în satul Gribova, raionul Drochia, în care un tînăr de 27 ani aflat la volanul unui automobil în stare de ebrietate alcoolică a tamponat un pieton ce se deplasa pe partea carosabilă a drumului. Ca urmare, pietonul a decedat pe loc. Alte cinci persoane au avut de suferit leziuni în cadrul unui accident grav produs duminică, 22 septembrie, pe traseul Dubăsari – Chişinău, unde două unități de transport s-au ciocnit frontal.

Statistica INP arată că în weekend au fost depistați 40 de șoferi fără permis de conducere, 74 în stare de ebrietate, 156 nu și-au cuplat centura de siguranță, iar alții 197 au încălcat limita de viteză. De asemenea, 11 pietoni au fost sancționați pentru traversarea carosabilului în locuri interzise.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав