X 
Cutremure stiri: 502

Voronin îndeamnă liderii coaliției să capituleze în fața poporului (VIDEO)

26 sep. 2013,, 10:59   Politică
2973 1
Foto: protv.md
Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, le propune deputaților ca sesiunea parlamentară de toamnă iarnă să o înceapă cu demiterea guvernului. Despre aceasta a declarat liderul PCRM în timpul discursului său de la tribuna parlamentului, transmite NOI.md.

Liderul PCRM a criticat inacțiunile guvernanților în ceea ce ține de lichidarea efectelor embargoului asupra vinului moldovenesc de către Federația Rusă, concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău, dar și cedarea controlului statului asupra ”Băncii de Economii” acționarilor minoritari.

Vladimir Voronin le-a cerut deputaților să-și îndemne liderii partidelor din care fac parte să capituleze.

“Opriți-vă liderii, demonstrați-vă dîrzenia și cereți să capituleze. Capitulare nu în fața opoziției, dar în fața legii și a poporului. Adunați-vă structurile de partid teritoriale și sugerați-le că nu merită să execute orice ordine care vin din Chișinău și de la lideri. Moldova nu are nevoie de conflicte. Noi vă propunem să începem ședințele cu demisia guvernului inutil”, a spus Vladimir Voronin.

În cadrul primei ședințe a parlamentului din sesiunea toamnă-iarnă, spicherul Igor Corman a îndemnat deputații să nu facă spectacol.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав