Cutremure stiri: 506

Guvernul ignoră opiniile asociaţiilor de afaceri

27 sep. 2013,, 10:10   Societate
2204 1
Foto: ict.md
Guvernul ignoră opiniile asociaţiilor de afaceri. La această concluzie au ajuns astăzi participanţii la "masa rotundă" cu privire la eficacitatea parteneriatului public-privat.

Oamenii de afaceri din Moldova susţin că 64% din propunerile lor prezentate guvernului nu sînt discutate.

Preşedintele Asociaţiei Companiilor IT, Veaceslav Cunev, a relatat pentru Agenţia "Infotag" că "între business şi stat nu există un dialog eficient".

"Platforma Naţională pentru mediul de afaceri, care întruneşte 30 de comunităţi de afaceri, colectează propunerile antreprenorilor într-un singur document şi le trimite autorităţilor pentru examinare. Problema principală este că statul nu ne aude, ni se spune că totul este bine, că ei au înţeles mesajul nostru, dar nu există nici o schimbare", a spus el.

"În curînd vom avea alegeri şi poate vom fi auziţi atunci. Însă mă îndoiesc că vom ajunge la schimbări", a conchis Cunev.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав