Cutremure stiri: 506

Iulia Timoșenko ar putea candida la președinția Ucrainei

8 oct. 2013,, 12:34   Externe
2234 0
Foto: agerpres.ro
Ex-premierul Iulia Timoșenko ar putea depune documentele pentru a se înregistra în calitate de candidat la președinția Ucrainei, a declarat pentru ”Kommersant-Ucraina” președintele Comisiei Electorale Centrale, Mihail Ohendovski.

”Timoșenko poate depune documentele la fel ca orice cetățean ucrainean. Aici nu poate fi niciun fel de discriminare”, a menționat oficialul.

Răspunzînd la întrebarea dacă CEC ar putea s-o înregistreze pe Timoșenko, președintele Comisiei a menționat că ambele variante de răspuns nu sînt la locul său.

”CEC va proceda la fel cum a procedat anterior și intenționează să acționeze și pe viitor: documentele depuse vor fi evaluate din punctul de vedere al realității situației juridice la momentul respectiv. În fiecare caz concret decizia este luată de Comisie, nu de membrii în parte, inclusiv președintele CEC. Fără a vedea documentele nu poți spune dacă candidatul poate sau nu poate fin înregistrat”, a subliniat Ohendovski.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав