Cutremure stiri: 506

Moldova a învins la scor San Marino

11 oct. 2013,, 21:20   Sport
3216 0
Foto: epochtimes-romania.com
Naționala Moldovei de fotbal a obținut o victorie la scor în ultimul meci de pe teren propriu din preliminariile pentru CM-2014 din Brazilia. Tricolorii au dispus cu scorul de 3-0 de naționala statului San Marino. Fotbaliștii moldoveni și-au creat o mulțime de ocazii încă de la începutul meciului, însă prima repriză s-a încheiat cu scor alb.

Golurile au venit în repriza secundă. Mai întîi s-a remarcat atacantul echipei ”Veris” Chișinău, Viorel Frunză, care a înscris în minutul 55. Apoi a venit rîndul jucătorului echipei ”Tomi” Tomsk, Eugen Sidorenco, care a marcat în minutele 59 și 89.

Selecționata Moldovei a evoluat în următoarea componență: Ilie Cebanu, Igor Armaș, Victor Golovatenco (c), Artur Ioniță, Alexandru Gațcan (Andrei Cojocari, 86), Alexandru Dedov, Gheorghe Andronic (Alexandru Suvorov, 69), Vitalie Bordian, Anatolie Doroș (Alexandru Antoniuc, 46), Eugen Sidorenco, Viorel Frunză.

Moldova a obținut a doua victorie din actualele preliminări și are la activ 8 puncte, însă continuă să ocupe penultimul loc în grupă, depășind doar adversarul de astăzi, San Marino, care nu a reușit să acumuleze niciun punct. Naționala Moldovei va încheia ciclul preliminar pe 15 octombrie, cînd va juca în deplasare cu Muntenegru.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав