Cutremure stiri: 502

Autorităţile Transnistriei vor introduce controlul vamal pentru colaboratorii organelor de drept ale Moldovei

24 oct. 2013,, 13:12   Societate
4108 0
Foto: interakt.md
Toţi colaboratorii structurilor de drept ale Moldovei, care se deplasează prin Zona de Securitate, vor fi obligaţi de la 1 noiembrie să treacă controlul vamal la punctele de trecere a frontierei cu autoproclamata rmn.

Acest fapt a fost declarat de către Comitetul pentru Securitate Naţională a Transnistriei, citat de agenţia "Infotag".

În declaraţiile Comitetului aceste măsuri sînt explicate prin "situaţia operativă complicată şi majorarea cazurilor de acţiuni provocatoare în Zona de Securitate din partea organelor de drept ale Republicii Moldova".

Ofiţerii de securitate transnistreni avertizează că "în cazul violării regimului de deplasare peste frontiera de stat, reprezentanţii categoriei menţionate vor fi expulzaţi din rmn şi vor fi recunoscuţi drept persoane non grata".

În Bender, oraş pe care autorităţile transnistrene îl consideră parte a Transnistriei, potrivit acordurilor, miliţia locală şi Comisariatul Poliţiei din Moldova lucrează în comun. Pînă acum, colaboratorii poliţiei, care lucrează acolo, nu au fost supuşi unui control vamal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав