Cutremure stiri: 502

Chirtoacă intenționează să formeze o coaliție democratică la nivel local – declarație

31 oct. 2013,, 12:18   Societate
2075 0
Foto: noi.md
În cadrul Consiliului municipal Chișinău va fi formată o coaliție democratică. Consilierul independent Teodor Cîrnaț a declarat astăzi pentru NOI.md că în viitorul apropiat urmează a fi semnat un acord în acest sens.

Semnatari ai acordului vor fi 26 de consilieri din cadrul CMC. ”Este vorba despre cei din cadrul PL, PLDM, PDM, PLR, domnul Donțov și eu. Sîntem încă la nivel de discuții. Nu știu de ce primarul Dorin Chirtoacă tărăgănează atît de mult. Probabil din această cauză și nu a avut loc astăzi ședința CMC. Am impresia că în realitate nu se dorește semnarea acestui acord. Se pare că referendumul nu a fost o lecție bună pentru primar. Un astfel de acord a mai fost discutat acum un an și jumătate, dar nu a fost dus la bun sfîrșit din cauza neprofesionalismului primarului de a negocia cu consilierii”, a subliniat Teodor Cîrnaț.

Consilierul independent susține că primarul de Chișinău trebuie să convoace de urgență o adunare a celor 26 de consilieri pentru a semna Acordul de formare a coaliției democratice și a convoca ședința CMC. Altfel, consideră Teodor Cîrnaț, Chișinăul ar putea rămîne fără buget pentru anul 2014.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав