Cutremure stiri: 502

Vietnamul este interesat de vinurile de calitate moldovenești

2 noi. 2013,, 14:00   Societate
4044 0
Foto: drinkblog.ru
Vinurile moldovenești sînt într-adevăr de o calitate bună și trebuie să se regăsească în magazinele din Vietnam. Declarația aparține ambasadoarei Vietnamului în Republica Moldova, cu reşedinţa la Kiev, Ho Dac Minh Nguyet, și a fost făcută în cadrul întrevederii cu președintele R. Moldova, Nicolae Timofti, cu prilejul încheierii mandatului său în Moldova, transmite NOI.md. Potrivit serviciului de presă al șefului statului, în cadrul întrevederii, cei doi oficiali au trecut în revistă relațiile bilaterale dintre cele două țări și au convenit că acestea urmează a fi aprofundate, făcîndu-se referire, în special, la relațiile comerciale, politice și culturale.

Avînd în vedere că Moldova și Vietnam sînt țări preponderent agrare, părțile au convenit să intensifice colaborarea bilaterală, în special, în acest domeniu. Nicolae Timofti și-a exprimat speranța că vinurile moldovenești își vor face loc pe piața Vietnamului. La rîndul său, ambasadoarea Ho Dac Minh Nguyet și-a exprimat speranța că succesorul ei va menține și va consolida relațiile dintre Vietnam și Republica Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав