Cutremure stiri: 502

MAE al Ucrainei a dezvăluit subiectul discuției de sîmbăta trecută dintre Ianukovici și Putin

12 noi. 2013,, 20:00   Externe
5725 1
Foto: ura-inform.com
Președinții Ucrainei și Rusiei, Victor Ianukovici și Vladimir Putin, au discutat pe marginea aspectelor economice în contextul semnării Acordului de asociere Ucraina-UE. Despre aceasta a comunicat, în cadrul unui briefing, directorul Departamentului politică informațională al MAE al Ucrainei, Evgheni Perebiinis. ”Sîmbăta trecută, la Moscova au fost discutate probleme actuale ale cooperării comercial-economice în contextul semnării la Vilnius a Acordului de asociere cu UE”, a menționat oficialul ucrainean.

Totodată, Perebiinis a refuzat să răspundă la întrebarea privind alte întrevederi între cei doi șefi de state în ajunul Summitului Parteneriatului Estic. Perebiinis a subliniat că pe parcursul ultimilor luni Ucraina a demonstrat un progres semnificativ în acest proces. ”Noi facem totul ca acordul să fie semnat. Sperăm că și partea europeană va proceda la fel”, a menționat oficialul ucrainean.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав