Cutremure stiri: 506

Patronatele și guvernul tind să combată economia tenebră, concurența neloială și corupția (VIDEO)

18 noi. 2013,, 11:54   Societate
2358 0
Foto: noi.md
Confederația Națională a Patronatului din Republica Moldova intenționează să semneze în scurt timp un memorandum de colaborare cu guvernul. Decizia fost luată în cadrul Forumului Oamenilor de Afaceri desfășurat pe 12 noiembrie curent, transmite NOI.md.

Prin intermediul acestui document, patronatele tind să combată economia ilegală, concurența neloială și corupția. ”Vom face tot posibilul să negociem în continuare pe marginea schimbărilor cardinale în climatul de afaceri. La ultima ședință de guvern a fost majorat deficitul bugetar pentru anul 2014, a fost constatat un minus la încasări. Ne deranjează transferul suplementar către bugetul asigurărilor sociale cu 203 milioane de lei din bugetul de stat. Acest lucru denotă că politica fiscală actuală nu este stimulatoare pentru businessul legal și este benefică pentru economia ilegală. Sarcina noastră este să schimbăm paradigma relațiilor dintre business și guvern”, a precizat astăzi, într-o conferință de presă, vicepreședintele CNPM, Alexandru Slusari.

Alexandru Slusari susține că participanții la Forumul Oamenilor de Afaceri au propus ca acest memorandum să fie semnat cu guvernul pînă pe 15 decembrie curent.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав