X 
Cutremure stiri: 506

Expert: războiul economic între Ucraina și Rusia va continua

25 noi. 2013,, 11:00   Economie
3687 2
Foto: vlasti.net
În cazul suspendării semnării acordului de asociere între Ucraina și UE, războiul economic dintre Ucraina și Rusia va continua, a declarat la o conferință de presă analistul politic Viktor Nebojenko.

"Războiul economic dintre Ucraina și Rusia va continua, și ruperea acordurilor va continua, de asemenea, și foarte puternic îi va afecta pe industriașii noștri ucraineni, care cu atîta naivitate s-au implicat în politică ... Aceste acorduri, pe care le va rupe Ucraina cu Rusia, vor fi transmise Uniunii Europene", - a spus Nebojenko. El și-a exprimat, de asemenea, încrederea că Rusia se va folosi de ocazie pentru a înrăutăți condițiile pentru companiile din Ucraina.

În același timp, consultantul politic Taras Berezoveț a subliniat faptul că în caz de suspendare a semnării acordului de asociere, Rusia poate să impună condiții dure Ucrainei.

"Prevăd că condițiile pe care azi le va impune Putin, pot fi mai proaste decît cele care au fost în timpul acordurilor de la Harkov. Adică, înțelegînd că s-a produs un eșec total, Putin va refuza toate promisiunile pe care le-a făcut, iar aceste promisiuni vizau, în primul rînd, împrumutul pentru a refinanța datoria externă ucraineană și prețuri mai mici la gaze", - a adăugat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав