Cutremure stiri: 506

Un alt procuror a fost reținut în flagrant cu mită

16 ian. 2014,, 11:23   Societate
4292 4
Foto: delate.info
Procuratura Anticorupţie anunţă despre reţinerea, în seara zilei de ieri, a unui procuror din Procuratura raionului Floreşti, bănuit de corupere pasivă. Operaţiunea de documentare şi reţinere a procurorului a fost realizată de Procuratura Anticorupţie, în comun cu Centrul Național Anticorupție.

Urmărirea penală pe acest caz a fost începută în baza plîngerii depuse de către un cetăţean care reclama că respectivul procuror i-ar fi pretins 2000 de lei. Pentru această sumă procurorul i-a promis că va înceta urmărirea penală în privinţa petiţionarului, care era bănuit de comiterea unui furt, şi că îl va exclude din lista persoanelor anunţate în căutare.

În cadrul percheziţiei efectuate în biroul de serviciu al procurorului din incinta procuraturii raionului Floreşti, au fost depistaţi banii în sumă de 2000 de lei, transmişi în aceeaşi zi de către petiţionar. Procurorul a fost reţinut preventiv pentru 72 de ore.

La începutul acestei săptămîni, la Ocniţa un alt procuror, împreună cu un complice, au fost reţinuţi pentru infracţiuni de corupţie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав