Cutremure stiri: 506

Premiul pe care NIMENI nu și-l dorește. Lista nominalizărilor pentru Zmeura de Aur

18 ian. 2014,, 09:30   Showbiz
3496 0
Foto: inews.bg
Lista nominalizărilor pentru Zmeura de Aur, premiu ce desemnează cele mai proaste filme şi performanţe actoriceşti ale anului, a fost făcută publică.

Comedia "Oameni mari şi fără minte 2/ Grown Ups 2", cu Adam Sandler în rolul principal, a primit opt nominalizări la premiile Zmeura de Aur, scrie Mediafax.

"Grown Ups 2", film ce a obţinut încasări de 247 de milioane de dolari pe plan mondial, a fost nominalizat la categoriile "cel mai prost film","cea mai proastă continuare", "cea mai proastă distribuţie" și "cel mai prost scenariu"

Adam Sandler, care a scris scenariul şi a jucat în "Grown Ups 2", a fost nominalizat la categoria "cel mai prost actor în rol principal".

Sandlereste un veteran al acestor premii, în 2012 reușind să intre în istoria premiilor după ce a cîștigat zece trofee din zece nominalizări. El a s-a impus în acel an atît la categoria "cel mai prost actor", cît şi la categoria "cea mai proastă actriţă" pentru rolul dublu intepretat în filmul "Jack and Jill".

Celelalte lungmetraje nominalizate la categoria "cel mai prost film al anului" sînt "The Lone Ranger", "After Earth", "A Madea Christmas" şi "Movie 43".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав