X 
Cutremure stiri: 506

Soțul Jannei Friske a recunoscut că interpreta este bolnavă de cancer

20 ian. 2014,, 19:00   Showbiz
6959 0
Foto: novostimira.com.ua
Familia cunoscutei interprete din Rusia a confirmat că Janna Friske este bolnavă de cancer. Soțul și tatăl copilului Jannei Friske, cunoscutul om de televiziune Dmitri Șepelev, a declarat că interpreta este bolnavă de cancer, anunță site-ul oficial al cîntăreței.

Familia și persoanele apropiate au făcut o declarație oficială, solicitînd tuturor să manifeste înțelegere în situația creată.

Potrivit lui Șepelev, care acum se află lîngă soția bolnavă, prin acest apel rudele Jannei doresc să înceteze orice speculații în jurul subiectului și consideră că admiratorii interpretei au dreptul să cunoască adevărul, după ce această informație a fost ținută în secret mai multe luni.

„Familia noastră este pusă la grea încercare. Janna are cancer. Noi continuăm să luptăm pentru viața ei și nu încetăm să credem ca totul va fi bine”, se menționează în declarație.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав