X 
Cutremure stiri: 502

Liberal-reformatorii au şanse bune să acceadă în viitorul Parlament – declaraţie

25 ian. 2014,, 10:56   Politică
5425 8
Foto : unimedia.info
„Partidul Liberal Reformator a făcut diferenţa în cadrul Coaliţiei Pro-europene în 2013 şi a reuşit să-şi construiască o imagine bună în rîndul electoratului”. De această părere este copreşedintele Partidului Liberal Reformator, Ana Guţu, care a vorbit despre şansele partidului de accede în viitorul Parlament, în cadrul unui interviu pentru tribuna.md.

Potrivit spuselor deputatului, PLR a cîştigat încrederea electoratului după ce a luat atitudine faţă de cele mai importante evenimente produse în 2013.

”Sînt șanse foarte bune de a intra în Parlament, fiindcă PLR a făcut diferența în Coaliția Pro-europeană. Cunoașteți foarte bine poziția noastră față de anumite evenimente-cheie care s-au produs în 2013. Mă refer și la cazul cu Aeroportul Internațional și la cazul cu Banca de Economii. În plus, reieșind din opiniile care vin din teritoriu, de la colegii noștri, avem o imagine destul de bună în fața electoratului”, a remarcat Guţu.

Totodată, Guţu a menţionat că PLR ar putea participa la alegerile parlamentare din 2014 în bloc comun, precizînd că reprezentanţii formaţiunii poartă negocieri în acest sens.

“Președintele Ion Hadîrcă nu o dată a declarat că sîntem deschiși, chiar și în statutul nostru și în program există această formulare, lăsăm ușa larg deschisă pentru cei care își doresc să adere și să mergem în electorală într-un bloc comun. Pînă în prezent nu am avut astfel de solicitări, dar să nu credeți că nu ducem discuții - ele sînt în permanență și vedem în ce formulă venim către alegerile din 2014”, a explicat copreşedintele PLR.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав