Cutremure stiri: 502

Înainte de vizita lui Ianukovici în Rusia, nu vor fi luate niciun fel de decizii

5 feb. 2014,, 09:30   Externe
4682 0
Foto: ura-inform.com
Este puțin probabil ca Rada Supremă, astăzi, în cadrul sesiunii de seară, să examineze chestiunea referitoare la modificările din Constituție. Nu vor fi întreprinse niciun fel de acţiuni de modificare a Constituției înainte de vizita președintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, la Moscova.

Acest lucru l-a declarat reporterilor deputatul Partidului Regiunilor, Anna Gherman. Potrivit deputatului poporului, pînă pe 7 februarie nu se va recurge nici la remanieri de guvern, nici la negocieri privind Constituția. Anna Gherman mai a dat asigurări că „tendinţe de a acţiona în acest fel în Parlament există, dar acestea nu s-au conturat într-o idee”, adăugînd că „în opinia ei, în situaţia în care s-a pomenit ţara, e nevoie să se plece urechea la ceea ce spun oamenii. Trebuie să aibă loc o dezbatere publică”.

Reamintim că ministrul de externe al Ucrainei, Leonid Kojara, a anunțat despre planurile lui Viktor Ianukovici de a pleca la Jocurile Olimpice de Iarnă din orașul rus Soci. Unii experţi şi politicieni europeni consideră că după Jocurile Olimpice, Rusia va întreprinde paşi serioşi în raport cu Ucraina.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав