Cutremure stiri: 502

Activitatea întreprinderii „Termocom”, paralizată în urma unei decizii judecătorești

26 feb. 2014,, 17:35   Societate
4145 2
Foto: noi.md
Conturile întreprinderii „Termocom” au fost blocate de SA „CET-2”, în baza unui titlu executoriu, după ce întreprinderea a înregistrat o datorie de peste 123 de milioane de lei. Anunțul a fost făcut de administrația întreprinderii, care precizează într-un comunicat că decizia va afecta activitatea furnizorului de agent termic în sezonul de încălzire 2013-2014.

Potrivit administrației, în urma deciziei executorului judecătoresc de a pune sechestru pe conturile „Termocomului”, vor fi înregistrate probleme la capitolul achitării datoriilor curente faţă de furnizorii din complexul energetic. Totodată, în cazul unor defecțiuni tehnice, angajații întreprinderii nu vor mai putea interveni operativ.

„Administraţia SA „Termocom” îşi exprimă nedumerirea faţă de acţiunile SA „CET-2” de blocare şi paralizare a activităţii curente, apreciind ca fiind acţiuni de intimidare efectuate cu rea-credinţă”, se precizează în comunicat.

Reprezentanții instituției susțin că întreprinderea nu dispune în prezent de mijloace financiare pentru achitarea datoriei la „CET -2”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав