Cutremure stiri: 502

Renato Usatîi, în cazul în care i se va refuza înregistrarea propriului partid, se va ocupa de rebrandingul altuia (VIDEO)

13 mar. 2014,, 16:45   Politică
12878 38
Foto: noi.md
În opinia lui Renato Usatîi, „bețele în roate” pe care i le pune Ministerul Justiției în încercarea de a-și înregistra partidul sînt previzibile.

„Noi înțelegeam că vom avea probleme cu înregistrarea partidului, pentru că Ministerul Justiției este controlat de Filat”, a declarat pentru NOI.md Renato Usatîi. „E drept că așteptam surprize ceva mai tîrziu, însă se pare că principalul liberal-democrat a hotărît să nu riște și să facă tot posibilul pentru a nu mă lăsa în campania electorală. În unul dintre interviurile sale, domnul Filat, cu o mină serioasă, a spus că această încercare de a înregistra partidul este îndreptată împotriva poporului moldovenesc. E ilar să auzi așa ceva din gura lui! Asta spune persoana care a fost demisă pentru corupție și de facto singură ulterior s-a decorat cu ordin prezidențial, persoana care alerga la mitropolitul Vladimir pentru a cerși o distincție bisericească. Filat are faima unui infractor și contrabandist nu doar în Moldova, ci și în statele UE”, a declarat Usatîi.

Omul de afaceri a spus că problemele legate de înregistrarea partidului nu-l vor opri nici pe el, nici echipa lui în a dorința de a-și atinge scopul propus.

„Mi s-au adresat liderii unor formațiuni politice care deja există: „Renato, nu te ocupa cu fleacuri, există un partid gata care are nevoie de idei și fețe noi”. Însă eu întotdeauna am spus că doresc să creez un partid nou. Chiar dacă voi accepta una dintre aceste oferte, nu va fi vorba despre o reanimare a unui partid sau altul. Partidul se va schimba în totalitate: va fi un nou lider, o nouă denumire, un nou program. În partid vor fi oameni absolut noi, niciun fel de foști deputați sau miniștri”, a declarat Usatîi.

Renato Usatîi deocamdată nu a numit partidul pe care îl va prelua în cazul în care Ministerul Justiției va refuza să-i înregistreze formațiunea.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав