Cutremure stiri: 506

Fost şef de stat despre apariţia unei forţe politice noi în Moldova

22 mar. 2014,, 11:30   Politică
10051 5
Foto : europalibera.org
Fostul preşedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi se arată convins că în urma alegerilor parlamentare din acest an, la putere ar putea accede o nouă formaţiune politică, pe lîngă cele aflate la guvernare în prezent. O declaraţie în acest sens a fost făcută de fostul şef de stat în cadrul unui interviu pentru tribuna.md.

Totuşi, Lucinschi nu a precizat despre ce formaţiune ar putea fi vorba, menţionînd că lucrurile vor deveni mai clare, la toamnă.

„Cu siguranţă vor fi forţele care sînt astăzi. Procentul nu poate să-l spună nimeni la acest moment. Cu siguranţă va mai veni cineva, astăzi încă nu se poate de spus cine. Toate sondajele sînt foarte diferite. Guvernarea trebuie să comunice mai mult cu oamenii. Puterea va fi reprezentată de cei care sînt, plus încă cineva. Mai aproape de toamnă vom afla despre cine este vorba”, a remarcat Lucinschi.

Totodată, fostul şef de stat s-a referit şi la tentativa de corupere a deputaţilor, amintind că într-o ţară instabilă cum este Republica Moldova, asemenea fenomene au loc. Cu toate acestea, fostul demnitar a ţinut să precizeze că ceea ce se întîmplă în prezent pe scena politică de la noi este un spectacol.

„Aceste procese pot să aibă loc, numai nu în forma în care o văd eu acum. Eu ştiu că se fac lucrurile acestea de la persoană la persoană, fără intermediari. Mi se pare că este doar un spectacol”, a spus Lucinschi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав