X 
Cutremure stiri: 502

Pe segmentul transnistrean al frontierei moldo-ucrainene au apărut puncte de trecere suplimentare

24 mar. 2014,, 10:17   Societate
5481 1
Foto: vk.com
Pe segmentul transnistrean al frontierei moldo-ucrainene, în noaptea de vineri, au apărut puncte de trecere suplimentare.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la presa din Ucraina, această decizie a noilor autorităţile ale regiunii Odesa a fost luată pentru a evita destabilizarea situaţiei din regiune.

"Principala lor sarcină este controlul asupra situaţiei operative şi monitorizarea grupurilor organizate de cetăţeni, care prin acţiunile lor ilegale pot destabiliza situaţia", se vorbeşte în comunicatul serviciului vamal local.

Au fost create 13 puncte de trecere, formate grupuri de căutare compuse din miliţieni şi reprezentanţi ai formaţiunilor civice, denumirile cărora nu se menţionează.

Grupuri întărite controlează drumurile ce leagă Odesa cu Kiev, Chişinău, Tiraspol şi Reni. Acestea sînt dislocate în satul Sîceavska, raionul Kominternivske, satul Zatoka, raionul Cetatea Albă, satul Dacinoe, raionul Biliaivka, satul Cuciurgan, raionul Rozdilna, satele Sărata şi Kriniciki, raionul Ismail, la punctul de traversare a frontierei "Platonovo".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав