Cutremure stiri: 506

Unul dintre suspecți în dosarul fiscului, ELIBERAT din arest

2 apr. 2014,, 13:22   Societate
3383 0
Foto: actualitati.md
Angajatul Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, cercetat în dosarul de corupție și spălare de bani, a fost eliberat din arest și plasat în arest la domiciliu. Decizia a fost luată de Judecătoria sectorului Buiucani.

Anterior, aceeași instanță a dispus prelungirea mandatului de arest cu 25 de zile pentru unul dintre oamenii de afaceri care figurează în dosarul fiscului. În privinţa celui de-al doilea om de afaceri implicat a fost aplicat arestul la domiciliu, însă acesta a evadat.

Menționăm că doi oameni de afaceri și un angajat al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat au fost reținuți la începutul lunii februarie în cadrul unui dosar de corupere, spălare de bani şi trafic de influenţă. Cei trei suspecți creau în mod artificial probleme unor agenți economici, iar ulterior, pentru soluționarea acestora, cereau anumite sume de bani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав