Cutremure stiri: 502

Renato Usatîi dă cărţile pe faţă. Află cu cine intră el în politica mare

8 apr. 2014,, 11:29   Politică
21108 36
Foto: noi.md
Renato Usatîi a afirmat, în repetate rînduri, că în cazul în care vor apărea unele obstacole în calea înregistrării propriul lui partid, el se va ocupa de rebrandingul altuia, însă nu a dezvăluit niciodată denumirea acestei formațiuni politice. De ceva timp, unele surse au început să asocieze numele "gasterbeiterului moldovean" cu președintele Partidului Popular Republican, Nicolae Andronic, argumentînd că anume această forță va fi o platformă pentru activitatea politică viitoare a lui Renato Usatîi.

"Da, am intrat în partidul lui Nicolae Andronic, a confirmat pentru NOI.md Renato Usatîi. ‒ La 13 aprilie va avea loc congresul partidului, unde va fi adoptat un nou program, un nou statut, va fi aleasă conducerea și noul președinte. Toate întrebările sînt acum în faza discuțiilor preliminare. Cred că pe mulţi îi aşteaptă surprize, dar despre acestea jurnaliștii vor afla doar la sfîrșitul congresului, în cadrul unei conferințe de presă speciale, la ora 15.00".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав