Cutremure stiri: 506

În curînd va fi lansat primul thriller moldovenesc "Vînătorul". Află cît a costat realizarea acestui film

12 apr. 2014,, 13:00   Showbiz
13138 1
Foto : strive2live.com
La 15 mai va avea loc premiera primului film gen thriller din cinematografia moldovenească ‒ "Vînătorul". Regizorul și scenaristul Ivan Naniev a lucrat cu o echipă internaţională de 160 de persoane. Tot el l-a invitat să se filmeze pe cunoscutul cîntăreț Pasha Parfeni în rolul principal de un killer cumplit care a comis mai multe crime.

Potrivit autorilor proiectului, filmul a costat cinci milioane de lei. Filmările au avut loc anul trecut, în satul pitoresc Bravicea din raionul Călărași.

"Vînîtorul" este al doilea film al regizorului și scenaristului Ivan Naniev. El speră la un succes mondial al peliculei, în special, mizînd pe spaţiul postsovietic.

"Dacă astfel de filme sînt turnate în alte ţări, de ce nu le putem turna și în Moldova? Din păcate, mai mulţi sînt nemulțumiți de faptul că filmul este în limba rusă. Totul a fost greu. Atît din punct de vedere tehnic, cît şi din cel financiar", a spus directorul Ivan Naniev.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав