Cutremure stiri: 506

Autorităţile de la Chișinău nu vor împiedica deschiderea în Găgăuzia a unui laborator al serviciului rus „Rospotrebnadzor”

29 apr. 2014,, 14:25   Societate
4417 0
Foto: noi.md
Autorităţile de la Chișinău nu vor împiedica deschiderea în UTA Găgăuzia a unui laborator specializat al serviciului sanitar rus „Rospotrebnadzor”. Anunțul a fost făcut de către ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Vasile Bumacov, pentru ziarul „Panorama”, citat de NOI.md.

„Nu vom împiedica în niciun fel deschiderea unui laborator autorizat al serviciului „Rospotrebnadzor” pentru evaluarea calității vinurilor şi produselor agricole, dacă acest lucru ar contribui la dezvoltarea regiunii”, a spus ministrul.

Totodată, el a spus că „nicăieri şi nicicînd calitatea vinurilor nu este evaluată de vreun laborator, totul depinde de producător, de dorinţa sinceră a acestuia nu doar de a produce băuturi bune, dar și de a-și menține imaginea de vinificator adevărat”.

„Iar laboratoare sînt întotdeauna solicitate cînd ies la iveală încălcări ale tehnologiei de producere a vinurilor de calitate”, a adăugat Vasile Bumacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав