X 
Cutremure stiri: 506

După 4 fete, Bruce Willis devine tată de fetiță pentru a cincea oară

8 mai. 2014,, 11:36   Showbiz
4861 2
Foto: lenta.ru
Fetița, căreia Willis și soția i-au dat numele Evelyn Penn, s-a născut luni, la o clinică din Los Angeles. Acesta este al cincilea copil al lui Willis. Greutatea bebelușului la naștere a fost de 3,3 kg. Nașterea a decurs fără probleme.

Pentru Willis și cea de-a doua soție a sa - Emma Heming - nou-născuta este al doilea copil. Cuplul mai are o fetiță născută în aprilie 2012 - Maybel Rey. De asemenea, Willis are alte trei fiice din prima căsătorie (Demi Moore) - Rumer Glenn, Scout LaRue și Tallulah Belle.

Actorul Bruce Willis s-a născut pe 19 martie 1955 în Idar-Oberstein în Germania, din tată american si mamă germană. Willis a devenit faimos pentru rolurile sale din filmele "Die Hard", "Armageddon" si "The Fifth Element".

Din 1987 pînă în 2000 a fost căsătorit cu actrița Demi Moore. În 2009 s-a căsătorit cu actrița engleză și modelul Emma Heming.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав