X 
Cutremure stiri: 506

În clădirea Guvernului a fost instituită o intrare specială pentru preşedintele țării

26 mai. 2014,, 10:45   Societate
4278 1
Foto: noi.md
În clădirea Guvernului Moldovei a apărut o intrare separată pentru preşedintele ţării, conform prevederii Regulamentului cu privire la regimul de acces în sediul Guvernului, publicate vineri în Monitorul Oficial.

Potrivit agenţiei "Infotag", în total intrările sînt împărţite în patru categorii. Prin intrarea F vor putea intra spicherul parlamentului şi prim-ministrul cu adjuncţii lor.

Prin intrarea D vor putea intra toate persoanele care se folosesc de serviciile Serviciului Pază de Stat (SPS), prin intrările A, B, C, E – vizitatorii şi angajaţii Guvernului, iar intrarea I este destinată doar livrării produselor.

Accesul în clădire are loc doar prin punctele de control, utilate cu sisteme de control antiterorist, sisteme de monitorizare video, identificare şi înregistrare.

A fost instituită o listă din 49 de categorii de persoane, care au dreptul la acces liber în clădirea Guvernului. Toţi, cu excepţia presei şi reprezentanţilor FMI, sînt funcţionari de rang mediu şi înalt.

Documentul ce permite accesul în clădirea Guvernului sînt legitimaţia de serviciu sau permisul temporar/de unică folosinţă.

A fost interzis accesul în clădirea Guvernului oricărei persoane cu armă de foc sau arme albe, precum şi cu amplificator portativ de sunet. Armă din dotare au dreptul să poarte doar angajaţii Serviciului Pază de Stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав