X 
Cutremure stiri: 502

Atenție! Facturi false pentru plata energiei electrice (FOTO)

31 mai. 2014,, 13:29   Societate
11855 1
Foto : noi.md
Furnizorul de energie electrică „Red Union Fenosa” avertizează consumatorii în legătură cu faptul că un agent economic distribuie în cutiile poștale prospecte publicitare asemănătoare cu facturile emise de companie.

Prospectele seamănă foarte mult după dimensiuni, prezentare grafică și cromatică cu facturile „Red Union Fenosa”, dar conțin de fapt ordine de încasare a unor sume mari de bani.

În acest context „Red Union Fenosa” precizează că nu are nimic comun cu agentul economic care distribuie prospectele. Totodată instituția atenționează că acest fapt poate genera diferite confuzii, inclusiv poate conduce la achitarea din eroare a sumelor indicate în contul respectivului agent economic.

Pentru evitarea unor posibile confuzii în acest sens, furnizorul de energie electrică recomandă consumatorilor să verifice cu atenție conținutul facturilor autentice, ținînd cont de următorii indicatori:

• corespunderea adresei, numelui consumatorului și a serviciului prestat;
• corespunderea denumirii întreprinderii emitente de factură cu care are relaţii contractuale;
• corespunderea facturii primite modelului aprobat, recepţionat anterior de la Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A.

Diferențele dintre prospectul publicitar și factura Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A. pot fi văzute mai jos.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав