X 
Cutremure stiri: 502

IMPORTANT! Conducerea Găgăuziei a fost agresată (VIDEO)

3 iun. 2014,, 18:08   Politică
9288 7
Foto: noi.md
Bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, și președintele Adunării Populare, Dmitri Constantinov, au avut nevoie de ajutor medical în urma violențelor care s-au produs în timpul ședinței legislativului de la Comrat, relatează NOI.md cu referire la Gagauzinfo.md.

Ședința ordinară a Adunării Populare a Găgăuziei a fost perturbată de un grup de persoane suspecte în frunte cu fostul președinte al raionului Vulcănești, Serghei Cernev, care au întreprins o tentativă de lovitură de stat. Aceștea au blocat sala, au împins jurnaliștii și au încercat să-i impună pe Formuzal și Constantinov să demisioneze.

„Supărați” probabil de indiferența cu care au fost tratați, persoanele care îl însoțeau pe Cernev au început să spargă geamurile și ia cu forța documentele organului legislativ, iar Cernev l-a lovit cu pumnul în față pe Constantinov. S-a declanșat o încăierare în care, în afară de președintele Adunării Populare, a avut de suferit și bașcanul Mihail Formuzal.

Organizatorul violențelor, Serghei Cernev, a fost transportat la inspectoratul de poliție din Comrat.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав