X 
Cutremure stiri: 502

Oleg Țarev: Poroșenko nu va rămîne mult timp președinte

4 iun. 2014,, 10:53   Externe
86239 76
Foto : obozrevatel.com
Politicianul ucrainean Oleg Țarev, liderul mișcării "Sud - Est", consideră că Poroșenko nu va rămîne mult timp președinte al Ucrainei. Declarația a fost făcută pe 3 iunie, transmite REGNUM. Țarev, de asemenea, a comentat cu privire la decizia Radei Supreme de a-i ridica imunitatea parlamentară. " Eu sînt astăzi, probabil, singurul politician în Ucraina care, în tot acest timp nu a renunțat niciodată, nu a cedat și a numit lucrurile pe nume: fascismul - fascism, nazismul - nazism, crima – crimă.

După cum se vede, aceasta irita foarte mult și irită actuala guvernare a Ucrainei. Deaceea mi-a fost incendiată casa, recepția parlamentară, prin atac raider mi-a fost sustrasă afacerea. Acum am fost lipsit de imunitatea parlamentară și vor să mă aresteze. De fapt, actuala guvernare a pierdut orice pîrghie de influență asupra mea și din propria neputință adoptă noi măsuri. Eu am luptat exclusiv prin mijloace politice. Ca politician am făcut declarații, am pledat, am denunțat. Se vede că în țara noastră aceasta este o crimă", - a spus politicianul.

De asemenea, el a vorbit despre acțiunile sale viitoare. "Datorită faptului că Igor Kolomoiski a anunțat o recompensă de 1 milion de dolari pentru viața mea, datorită faptului că reprezentanții "Sectorului de dreapta" și mulți alți politicieni radicali au chemat la răfuială cu mine, eu nu mai apar demult pe teritoriul Kievului. Destul de des mă aflu la Donețk și Lugansk, dar la Kiev nu vin. Aflarea în țară este astăzi periculoasă și pentru oameni care stau la punctele de trecere în partea de sud-est a țării și își apără libertatea. Lupta împotriva fascismului nu a fost niciodată un lucru inofensiv", - a spus Țarev. În același timp, întrebat despre cum apreciază primele acțiuni ale lui Poroșenko în calitate de președinte și despre "dispoziția sa cu privire la reprimarea Sud-Estului", Țarev a spus: " Eu cred că el nu va rămîne mult timp președinte".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав