Cutremure stiri: 502

Primul lider de la Tiraspol, Igor Smirnov, a dezvăluit presei cu ce se ocupă în prezent

21 iun. 2014,, 10:50   Societate
8218 6
Foto : noi.md
Într-un interviu acordat postului Publika TV , primul lider al administraţiei de la Tiraspol a vorbit despre activităţile în care este implicat şi preocupările lui actuale. Fostul politician susţine că acum este pensionar şi are grijă de gospodărie.

„În primul rînd sînt oficial la pensie. Mă ocup cu tot ce ar putea să se ocupe un pensionar. Am făcut tot ce se poate prin gospodărie”, a precizat Smirnov.

Fostul lider transnistrean s-a expus pentru sursa citată şi pe marginea crizei din Ucraina, fără a da însă multe detalii.

„Cred că însăşi evoluţia evenimentelor vorbeşte despre faptul că nu trebuie să fie omorîţi oameni şi să ne impunem propriile reguli. Trebuie să judecăm foarte atent lucrurile care au loc fără implicarea noastră directă”, a explicat Smirnov.

Precizăm că Igor Smirnov a îndeplinit funcția de președinte al autoproclamatei Republici Moldovenești Nistrene în perioada 1991-2011. Acesta a pierdut alegerile din stînga Nistrului, în favoarea actualului lider Evgheni Şevciuk.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав