Cutremure stiri: 502

Escroaca care se prezenta drept avocat riscă pînă la șase ani de închisoare

24 iun. 2014,, 15:58   Societate
2453 0
Foto: presalocala.com
Procuratura sectorului Buiucani a finalizat urmărirea penală în dosarul unei femei din capital, în vîrstă de 33 de ani, învinuită de comiterea mai multor acte de escrocherie. Potrivit organelor de drept, în perioada octombrie 2012 – august 2013, susţinînd că deţine licenţă de avocat, femeia a încheiat cu mai multe persoane contracte de prestare a serviciilor juridice. Conform actelor, ea urma să depună din numele clienţilor cereri şi să-i reprezinte în instanţele de judecată.

Afacerea ilegală a ieşit la suprafaţă atunci cînd clienţii acesteia au depistat că ea nu a întreprins nicio măsură în vederea soluţionării cazurilor lor. În total, suspecta a însuşit de la victime 17,5 mii de lei.

În prezent, femeia se află în arest la domiciliu. Dacă va fi recunoscută vinovată, femeia riscă o pedeapsă de pînă la şase ani de închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав