Cutremure stiri: 506

Dinspre Ucraina s-a tras asupra teritoriului rusesc

29 iun. 2014,, 01:38   Externe
6294 4
Foto: radikal.ru
Cel puțin două obuze trase de forțele ucrainene au căzut pe teritoriul regiunii Rostov. Despre acesta anunță LifeNews, cu referire la o sursă în organele de drept ale regiunii.

Potrivit serviciilor de informații rusești, tirul a durat de la orele opt la zece dimineața, ora Moscovei. Unul dintre obuze a explodat pe teritoriul cătunului Vasețki, altul a deteriorat poarta unei case particulare din orașul Gukovo. Pe locul unde au explodat munițiile lucrează experții. În rezultatul incidentului nimeni nu a avut de suferit.

Potrivit datelor preliminare, obuzele au nimerit din întîmplare pe teritoriul rusesc, în timpul ciocnirilor forțelor guvernamentale cu rebelii.

Totodată, sîmbătă 28 iunie, în ciuda armistițiului declarat au continuat ciocnirile. Potrivit afirmațiilor rebelilor, unitățile Gărzii Naționale a Ucrainei au încercat să atace punctul de control "Krasnîi Partizan" în regiunea Lugansk, la granița cu Rusia. Atacul, potrivit unor surse, a fost respins.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав